aan de wandel met wiebe

In Aan de wandel met Wiebe geef ik tips op het gebied van motivatie, uitstelgedrag, plannen, keuzes maken en het behalen van doelen. Wiebe is mijn allerleukste hondje. Ik wandel veel met hem en voor mij is dat altijd een fijne break in de werkdag. Het geeft mij veel energie, wie weet jou ook?!

 
 

Tijdsblokken - 5 oktober ‘18

Heb jij een schoolagenda? Stap dan snel over naar een digitale agenda of een jaaragenda. In een schoolagenda staan geen tijden vernoemd, alleen maar lesuren. Dat is heel onoverzichtelijk... Waarom tijden zo handig zijn vertel ik je in de video.

 

Waarom ga jij naar school? - 21 september ‘18

Naar school gaan is iets heel vanzelfsprekends... soms zelfs een moetje. Maar waarom ga jij eigenlijk naar school? Weten waarom je iets doet helpt enorm om gemotiveerd aan de slag te gaan.

 

Stertaken - 14 september ‘18

Heb jij al een Gedachtenvanger aangemaakt? Dit is een lijst waar je al jouw gedachten op kwijt kunt.. alles wat je nog een keer wil doen zet je hier op, zodat je niets vergeet en ook niet onnodig dingen hoeft te onthouden. Met deze nieuwe tip wordt jouw Gedachtenvanger nog sterker!

 

Gedachtenvanger - 7 september ‘18

Deze tip gaat over het leegmaken of opruimen van je hoofd. Het helpt om dingen niet meer te vergeten en om uitstelgedrag te verminderen.

 

Koop een agenda - 31 augustus ‘18

Heel veel mensen hebben het niet, maar het is oh zo belangrijk voor rust en overzicht. Alleen Magister is niet genoeg om alles goed voor elkaar te hebben. Heb jij al een agenda gekocht?